Forvaltning av brukt IT-utstyr siden 1995

Greentech er siden høsten 2021 en del av Foxway Group. Selskapene utfyller hverandre og sammen skal vi ta sjumilssteget for å realisere gevinster både for kunder og klima. Vi blir nå en global «onestopshop» for livsløpshåndtering av IT-utstyr.

Vi fortsetter i  ny drakt å levere de gode løsningene lokalt som vi alltid har gjort, men er også store nok til å hjelpe våre globale kunder. Så eneste forskjellen våre kunder og partnere vil merke er at vi blir flere og har mer å tilby innen bærekraftig IT.

Greentech har siden 1995 håndtert sikker og miljømessig avhending for Nordens ledende bedrifter, og bistår i dag bedrifter med IT-avhending der sikkerhet og miljø er avgjørende.

Hvem er Foxway?
Foxway ble grunnlagt i 2009 i Växjö og har i dag over 1000 ansatte i 7 land. Ambisjonen er å bli Europas ledende selskap innen sirkulære IT-tjenester. Visjonen er å gjøre det digitale livet enklere for våre kunder gjennom IT-løsninger med brukeropplevelse og bærekraft i fokus.

Innenfor veggene til Foxway-gruppen håndteres hele produktets livssyklus. Alt fra å forsyne bedrifter og organisasjoner med maskinvare, til reparasjon, gjenbruk og resirkulering. Ved å forlenge levetiden til blant annet datamaskiner og mobiltelefoner, eller gi dem nytt liv i et nytt marked, gjør oss enestående i markedet.

Les mer om Foxway Group her.